Dilluns a divendres de 8h a 14h

BEQUES IVACE E+E EXPORTACIÓ I OCUPACIÓ 2023

T’interessa formar-te per a treballar en comerç exterior? Tens una titulació tècnica de cicle formatiu de grau superior o mitjà, totes dues relacionades amb les famílies professionals d’Administració i Gestió de l’empresa i/o Comerç i Màrqueting? Tens menys de 30 anys?

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) ha convocat 20 beques per a la formació i especialització professional en la gestió operativa de l’exportació d’els/les joves de la Comunitat Valenciana. Consistirà en una part de formació pràctica que es desenvoluparà en la seu de l’entitat col·laboradora, i una formació teòrica, a través dels cursos: Curs de Gestió Operativa del Comerç Exterior de 200 hores de duració, i Curs de English for International Trade de 40 hores de duració.

La durada màxima de la beca serà de dotze mesos, consistents en la realització de pràctiques en comerç exterior, que es podran desenvolupar en les següents entitats de destinació:

  • Empreses de la Comunitat Valenciana que es troben en qualsevol fase del procés d’exportació i/o internacionalització.
  • Associacions Sectorials i Federacions de la Comunitat Valenciana .

Cada beca estarà dotada amb una quantia econòmica de 1.165,08 euros bruts mensuals, a la qual s’aplicaran les corresponents retencions fiscals i de Seguretat Social d’acord amb la normativa vigent. L’import serà percebut per el/la becari/a en funció del temps de gaudi efectiu de la beca.

Per a totes les fases del procediment, es requerirà que la persona dispose de certificat de persona física emés per l’Autoritat de Certificació de la Comunitat Valenciana. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 16 d’octubre.

Pots trobar més informació a: https://www.ivace.es/index.php/val/beques/convocatoria-vigent/56092-beques-ivace-e-e-exportacio-i-ocupacio-2023

Al següent enllaç pots trobar la convocatòria: https://dogv.gva.es/datos/2023/07/19/pdf/2023_8129.pdf

Aquesta actuació és susceptible de ser cofinançada pel Programa de Fons Social Europeu Plus (FSE+) 2021-2027.

Comparteix

Notícies recents

Segueix-nos

Ir al contenido