Dilluns a divendres de 8h a 14h

EmprendeAventura Rural: Cicle de tallers per a impulsar el teu negoci

El Programa EmprendeAventura Rural és un programa gratuït compost per un cicle de tallers en el qual et formen en el procés de posada en marxa del teu projecte i en la millora de les tècniques de gestió empresarial, incidint en qüestions pròpies per a impulsar el teu negoci en l’àmbit rural.

El programa s’organitza a través de 13 sessions dinàmiques i de treball que es desenvoluparan en horari de 10.00 a 13.00 hores, en la qual disposareu d’eines per a compartir coneixements, inquietuds i enriquir el vostre projecte.

DIRIGIT A: Persones emprenedores portadores d’una idea de negoci que vulguen posar-la en marxa i empresa de recent creació, localitzats en municipis rurals i de menys de 10.000 habitants, de la província de València.

DATES TALLERS: Del 17 d’octubre al 29 de novembre de 2023.

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ: https://ceeivalencia.emprenemjunts.es/?op=14&n=22279

Per altra banda, el Programa de Mentorització Empresarial en municipis rurals de la Província de València és una iniciativa del CEEI València, finançada per l’Àrea de Desenvolupament Rural i Polítiques contra la Despoblació de Diputació de València, que ofereix un servei d’acompanyament i mentorització als emprenedors portadors d’una idea de negoci que vulguen convertir-la en un nou projecte empresarial i a empreses de recent creació que vulguen consolidar la seua activitat en els territoris rurals de la província de València.

DIRIGIT A: Persones emprenedores i empreses de recent creació que vulguen desenvolupar la seua iniciativa empresarial en alguns dels municipis rurals de la província de València.

CRITERIS I REQUISITS: Poden participar en el programa:

Persones emprenedores amb una idea de negoci, però sense necessitat d’haver dissenyat el model de negoci ni haver iniciat la seua activitat.
Empreses de recent creació que necessiten afermar el seu negoci i establir les bases i estratègia de creixement.


SOL·LICITUD: Presenta la teua sol·licitud d’assessorament emplenant el FORMULARI que està en la part superior. En el programa s’analitzaran les sol·licituds que complisquen els requisits per ordre d’arribada.

TERMINI: Convocatòria oberta fins al 30 novembre de 2023.

MÉS INFORMACIÓ: https://ceeivalencia.emprenemjunts.es/?op=8&n=29094

Comparteix

Notícies recents

Segueix-nos

Ir al contenido