Dilluns a divendres de 8h a 14h

Programa eurodisea – 2a convocatòria

OBERTA LA 2ª CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS DEL PROGRAMA EURODISEA PER A L’EXERCICI 2023

Eurodisea és un programa de mobilitat transnacional d’intercanvi de l’Assemblea de les Regions d’Europa que ofereix a les persones joves d’entre 18 a 30 anys la possibilitat d’adquirir experiència professional i personal (aprendre una llengua estrangera, millorar el seu coneixement sobre ella, etc.,) mitjançant la realització de pràctiques retribuïdes, entre tres i sis mesos, en empreses de les regions adherides al programa Eurodisea.

Si tens una empresa i voldríes tindre un jove de pràctiques ara pots fer la sol·licitut.

La Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic ha publicat la Resolució de la 2ª convocatòria de les subvencions del Programa Eurodisea per a l’exercici 2023<https://dogv.gva.es/datos/2023/07/13/pdf/2023_7861.pdf> dirigida a empreses i entitats de la Comunitat Valenciana l’objecte de la qual és la realització de convenis de pràctiques professionals remunerades a un total de 50 joves europeus d’entre 18 i 30 anys en situació de desocupació.

La duració del conveni de pràctiques podrà ser de fins a 6 mesos i està previst que la data de començament de les pràctiques siga l’1 de novembre.

Les empreses interessades tenen fins al 2 d´agost per a presentar la seua sol·licitud de manera telemàtica.

Més informacióhttps://hisenda.gva.es/va/web/fons-europeus/eurodisea y https://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=904

Comparteix

Notícies recents

Segueix-nos

Ir al contenido